Menü
Your Cart

MIM hírek RSS Feed

03 May 3D nyomtatás - Itt a legújabb szolgáltatásunk
MIM 0 1002
A 3D nyomtató egy olyan eszköz, ami háromdimenziós tárgyakat képes alkotni digitális modellekből. Jelenlegi fő alkalmazásterülete a gyors prototípuskészítés és a hobbi szintű használat, de a technológ..
03 May Fejlessze munkaterületét balanszerekkel!
MIM 0 281
Manapság több olyan praktikus munkaeszköz is a szakemberek rendelkezésére áll, amik jelentős mértékben felgyorsítják a munkafolyamatokat, és egyszerűbbé teszik a feladatok elvégzését. Ilyenek például ..
20 May MIM csapat sztori I.: Csépány Krisztián, kereskedelmi vezető
MIM 0 361
Akit hívhatnánk akár kreatív igazgatónak is, mint azt a marketingesek világában teszik, bár mi hidraulikában, pneumatikában utazunk, mint tudjátok. Aki ismeri Krisztiánt, érti miért a pozíciójának á..
07 Aug MIM csapat sztori II.: Kettős Richárd, ügyvezető igazgató
MIM 0 320
"-Megkínálhatlak egy jó kávéval?" - bármiben fogadnék, hogy első három mondata közül ez lesz az egyik, ha találkozol "Ricsivel" a MIM-nél. Kávéimádata ragadós, szóval borítékolom, hogy ízleni fog a ká..
02 Feb Új beszállító terméke a kínálatunkban
MIM 0 90
  Amennyiben levegős hűtőrendszerre,légkésre, lefúvatóegységekre vagy légerősítőre van szüksége, keresse nálunk az AIREKA termékeket. Cégünk 2021-ben is,mint minden évben keresi a fejlesztési lehetős..
Mutasd 1 tól 5 -ig 5 (1 oldalakat)