Akit hívhatnánk akár kreatív igazgatónak is, mint azt a marketingesek világában teszik, bár mi hidraulikában, pneumatikában utazunk, mint tudjátok.

Aki ismeri Krisztiánt, érti miért a pozíciójának átkeresztelése, aki nem, az most figyeljen és hallgassa az igaz mesét a MIM CSK-járól (ejtsd: „Cséká”).

Ha Krisztiánhoz kerül árajánlatkérésed vagy megrendelésed, biztos lehetsz abban, hogy a számodra legmegfelelőbb terméket kapod kézhez és abban is, hogy figyelme végigkíséri majd rendelésed sorsát egészen addig, míg kezedben tartod majd a várva várt csomagot. Sőt, azt is megjósolom előre, hogy idővel érdeklődni fog, elégedett vagy-e a nálunk vásárolt termékekkel, tetszett-e az általa javasolt megoldás, ugyanis Krisztián töretlen szakmai lelkesedését az elégedett vásárló táplálja.

De szerencsére nem csak a vevők és üzleti partnerek élvezhetik Krisztián profizmusának és szívélyes természetének előnyeit. Mi, MIM-kollégák sem maradunk ki a jóból.

Egy nap a szokásos Messenger pittyenés érdekes üzenetet jelzett Krisztiántól a MIM klub-tagoknak: a következő pénteki napra ebédmeghívást kaptunk Krisztiántól.

Helyszín: MI(M)nálunk.

Menü: Csépány Krisztián MIM Smokerben (grillező, füstölő készülék) készített csirkecombjai, valamint egyéb disznóságok.

Krisztián ugyanis nagyon szeret és kiválóan tud sütni, főzni, specialitása a BBQ.

Ugye kitaláljátok kié volt a MIM Smoker ötlete?  Persze hogy ugyanazé a Krisztiáné, aki később megálmodott és MIM-kollégák segítségével megvalósított egy kis hordozható, rácsos grillkészüléket.

Ezt az ember úgy tudja kedvére magával vinni bárhová, mint egy táskarádiót, és ahogyan az a 20. század nagy technikai vívmánya, valamint szimbóluma lett, úgy lehetne napjaink gasztroimádóinak elengedhetetlen kelléke a CSK-grillező. Ha Krisztián szabadalmaztatná. De szerintem megtartja MI(M)nekünk…