Menü
Your Cart

Cégismertető

Kettős Richár Kornél, Ügyvezető igazgató
Kettős Richárd Kornél, Ügyvezető igazgató

A MÁTRA INDUSTRIAL MANUFACTURING KFT. Magyarország vezető forgalmazója az ipari karbantartás, javítás és felújítás területén szükséges termékeknek és szolgáltatásoknak, beleértve a csapágyakat, a mechanikus erőátviteli rendszereket, pneumatikát, hidraulikát, szerszámokat és egészség-  és biztonságvédelmi felszereléseket.

A világ vezető márkáinak szállítójaként, több millió különböző termékcsaládot kínálunk egy kézből, és több száz terméket tartunk raktáron folyamatosan.

Központi telephelyünkről az egész országban kifejtjük tevékenységünket, készletünkhöz gyors    és könnyű hozzáférést biztosítva.

A megfelelő terméket időben házhoz tudjuk Önnek szállítani, ahová, és amikor csak kívánja – beleértve nonstop sürgősségi szolgáltatásunkat, amely egész évben rendelkezésére áll a szerződött partnereinknek.

Teljes körű és megbízható szolgáltatást kínálunk Önnek.  

Sokéves kapcsolataink lehetővé teszik számunkra, hogy versenyképes árakat, kivételesen jó hozzáférhetőséget, és elérhetőséget ajánljunk, továbbá kiváló helyben nyújtott szolgáltatást.

Hasonlóképpen, tapasztalataink lehetővé teszik, hogy értéknövelő szolgáltatásokat tudunk kínálni, melyek a mérnökök, a beszerzéssel és üzemeltetéssel foglalkozó vezetők számára segítenek jobb befektetésarányos megtérülést elérni.

Szolgáltatásaink közé tartozik az egyedi igény szerinti gép- és készülékgyártás, javítás, továbbá olyan üzleti megoldásokat is kínálunk, amelyeket arra terveztünk, hogy a termelési hatékonyságot növeljék, a működő tőkét csökkentsék, és az alkatrészek beszerzési összköltségét redukálják.

 

" Kifogások helyett a megoldást kínáljuk! "

Eu-s támogatás

Banner